produccion(e)s

Totes les produccions de BamBú cia de teatre són accessibles per a persones amb discapacitat visual o auditiva, incloent en escena intèrprets de llengua de signes, audiodescripció, reconeixement tàctil previ a la funció i espais sense barreres arquitectòniques.
CARTELL ANÒNIM VENECIÀActe maltractamentCARTELL DORMS?

 

 

 

 

 

 
SUZANNECARTELL_WEb      18 jul Jornada BambúCARTELL-ELMIRADOR

 

El primer muntatge és  Anònim veneciàde Giuseppe Berto. Es va estrenar el 8 de novembre de 2014 a la sala Porta 4 de Barcelona.

El segon muntatge és dorms? una micropeça teatral de Carla Torres Danés, estrenada el 28 de març de 2015 a La Createca, Barcelona.

El tercer muntatge és l’escenificació de contes contra el maltractament a les persones grans, estrenada el 15 de juny de 2015 a la Facultat d’Educació i Treball Social Pere Tarrés, Barcelona.

El 18 de juliol de 2015 la companyia va organitzar les JornadesBamBú sobre diversitat funcional i arts escèniques en motiu del seu primer aniversari. L’acte va tenir lloc al Centre Cívic l’Elèctric amb més de 200 assistents.

El quart muntatge és El mirador de les paraules que no puc dir, estrenada al febrer de 2016 a El niu de bambú i en actual gira.

El cinquè muntatge és la micro-comèdia Suzanneque s’estrenarà el proper 7 de juliol de 2016 a El niu de bambú.

____________________________________________________________

Todas las producciones de BamBú cia de teatre son accesibles para personas con discapacidad visual o auditiva, incluyendo en escena intérpretes de lengua de signos, audiodescripción, reconocimiento táctil previo a la función y espacios libres de barreras arquitectónicas.

El primer montaje es Anònim venecià (Anónimo veneciano), de Giuseppe Berto. Se estrenó el 8 de noviembre de 2014 en la sala Porta 4 de Barcelona.

El segundo montaje es dorms? (duermes?) una micropieza teatral de Carla Torres Danés, estrenada el 28 de marzo de 2015 en La Createca, Barcelona.

El tercer montaje es la escenificación de cuentos contra el maltrato a las personas mayores, estrenada el 15 de junio de 2015 en la Facultad de Educación y Trabajo Social Pere Tarrés, Barcelona.

El 18 de julio de 2015 la compañía organizó las JornadesBamBú sobre diversidad funcional y artes escénicas en motivo de su primer aniversario. El acto tuvo lugar en el Centro Cívico l’Elèctric con más de 200 asistentes.

El cuarto montaje es El mirador de les paraules que no puc dir, estrenado el febrero de 2016 en El niu de bambú y actualmente en gira.

El quinto montaje es Suzanneuna microcomedia que se estrenará el 7 de julio de 2016 en El niu de bambú.

____________________________________________________________

All the BamBú cia de teatre productions are accessible for people with visual or auditive impairments. This includes on scene, sign language intepreters, audio description, touch tours before the performance and spaces without architectural barriers.

The first staging is  Anònim venecià (Anonimo veneziano), by Giuseppe Berto. It was premiered the 8th November 2014 in Porta 4 Theatre, Barcelona.

The second staging is dorms? (Are you sleeping?) a tiny theatre piece by Carla Torres Danés premiered 28th March 2015 in La Createca, Barcelona.

The third staging is based on tales against abuse to the elderly, premiered 15th June 2015 in Pere Tarrés Faculty, Barcelona.

18th July 2015 the ensemble organized JornadesBamBú to celebrate its first birthday. One day about physical impairments and scenic arts with more than 200 attendants.

The fourth staging is El mirador de les paraules que no puc dir, by Carla Torres Danés premiered February 2016 in El niu de bambú, the new creation space of the company.

The fifth staging is Suzanne, which will be premiered 7th July 2015 in El niu de bambú.

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s