festival(e)s/mencion(e)s

 

  • La cia forma part del Festival Art Impossible amb l’obra El mirador de les paraules que no puc dir, al Mercat de les Flors els 3-4 de juny de 2017.

 

  • El corto La isla inalcanzable, de Sarah Renau Wehr y Carla Torres Danés seleccionado por Cortos en Femenino, convocatoria anual de cortometrajes realizados por mujeres del estado español 2017.

 

  • juliol  del 2015 dorms? al Festival Stripart de Barcelona. / julio de 2015 dorms? en el Festival Stripart de Barcelona.

+info sobre dorms? al Festival Stripart

dorms? és una de les dues obres guanyadores del Festival per ser programada a la Nau Ivanow la temporada 2016. / dorms? es una de las dos obras ganadoras del Festival para ser programada a la Nau Ivanow la temporada 2016.

  • BamBú cia de teatre nominada com a projecte jove d’emprenedoria cultural i social als Premis Garci que organitza l’Espai Garcilaso (Ajuntament de Barcelona). El 9 de juliol alguns membres de la companyia van assistir a la gala al Sant Andreu Teatre. /BamBú cia de teatre nominada a los Premios Garci de la ciudad de Barcelona como proyecto joven de emprendeduría cultural y social.
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s