la companyia / la compañía

L’objectiu fonamental de BAMBÚ cia de teatre és fer de les arts escèniques un mitjà per a la inclusió social de persones amb diversitat funcional –discapacitats físiques i sensorials-, per tal que tant els intèrprets i equip artístic/tècnic integrants dels diversos projectes de la companyia, com els espectadors, es sensibilitzin envers les persones amb capacitats diferents i reconeguin que en la diversitat està la riquesa i l’essència de la vida.

Creiem en les arts escèniques com a recurs indispensable per a la transformació social.

—————————————————–

El objetivo fundamental de BAMBÚ cia de teatre es hacer de las artes escénicas un medio para la inclusión social de personas con diversidad funcional -discapacidades físicas y sensoriales-, para que tanto intérpretes y equipo artístico/técnico integrantes de los diversos proyectos de la compañía, como espectadores, se sensibilicen hacia las personas con capacidades distintas y reconozcan que en la diversidad yace la riqueza y la esencia de la vida.

Creemos en las artes escénicas como recurso indispensable para la transformación social.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s